A KORÁBBI CULEVIT TABLETTA GYÁRTÁSA ÉS FORGALMAZÁSA NEM SZŰNIK MEG!

Annak ellenére, hogy az új Culevit Forte rákbetegeknek tabletta és italpor a korábbi Culevit termékek valamennyi összetevőjét tartalmazzák, így minden az eddigi Culevit készítményekre jellemző tulajdonság kibővített és tovább fejlesztett formában és módon megtalálható az új Culevit Forte készítményekben,a Culevit tabletta (180 db/üveg) gyártását és forgalmazását tovább folytatjuk, azoknak a Culevit fogyasztóknak a kedvéért, akik megszokták és ragaszkodnak a korábbi készítményért. A Culevit tabletta tehát továbbra is megvásárolható lesz a Culevit mintaboltokbanwebáruházunkban, valamit országszerte a gyógyszertárakban és bioboltokban.

Culevit italpor és a Culevit tabletta (4×180 db) készítményeink gyártását és forgalmazását fokozatosan megszüntetjük. Ezek a termékek a készletek kimerüléséig továbbra is megvásárolhatók Culevit mintaboltjainkban, webáruházunkban, gyógyszertárakban és bioboltokban.

Ezúton is felhívjuk régi vásárlóink figyelmét is az új Culevit Forte rákbetegeknek tablettára és italporra, amelyek továbbfejlesztett, kibővített összetétellel, nagyobb dózisban, fogyasztóbarát formában (új formájú tabletta, új ízű és új illatú italpor) állnak a betegek rendelkezésére.

Az új készítmények összetételét új szabadalmi bejelentés védi, tehát nem másolhatók, csak így garantált ugyanis az eredeti minőség.

Comments are closed.