Culevit Gondoskodó Program és Gondoskodó VIP Program

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy elindult a Culevit Gondoskodó Program!

A Gondoskodó Programba bárki jogosult belépni, aki a budapesti Culevit mintaboltunkban személyesen vagy telefonon, illetve webáruházunkban regisztrál. A Gondoskodó Program tagjai az első vásárlást követően 2.000 Ft értékű kuponkedvezményben részesülnek, amit 30 napon belül használhatnak fel Culevit Forte készítmények vásárlása esetén.

 Ezen túlmenően kezdetét veszi a Culevit Gondoskodó VIP Programunk!

 A VIP Program keretén belül hónapról-hónapra különböző kedvezményekkel valamint érdekes programokkal és előadásokkal szeretnénk kedveskedni minden tanácsadói kóddal rendelkező klubtagunknak! A VIP Programra bárki tud regisztrálni, a Culevit Tanácsadó Szolgálaton keresztül.

 Amennyiben Ön beszélt már Culevit szaktanácsadóval, de még nem rendelkezik tanácsadói kóddal, illetve ha még nem vett részt tanácsadáson, de szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatásunkat, hívja a 06 1 321 2111-es telefonszámot.

 MÁJUSI VIP akciónk:

budapesti Culevit mintaboltban személyesen vagy telefonon keresztül tanácsadói kóddal Culevit Forte rákbetegeknek tablettátvagy italport vásárló klubtagjainkat megajándékozzuk egy CuleVITAL regeneráló krémmel.

A Culevit Tanácsadó Szolgálat munkatársaitól teljes körű információt kaphat készítményeinkről. Tanácsadóink segítenek a személyre szabott adagolás meghatározásában, valamint igény szerint pszichés támogatást nyújtanak, illetve életmód-tanácsadással és táplálkozási javaslatokkal látják el a hozzájuk fordulókat.

Comments are closed.